Αρχική Σελίδα / Περιεχόμενα / Αξιολόγηση Προτάσεων / Αποτελέσματα Αξιολόγησης Β’ Κύκλου Δράσης Wireless Hotspots
 
 Γενικές Πληροφορίες
 
 Περιεχόμενα
 
 Σχετικά Links
 
 
 
Design & Powered by
CYBERCE S.A.
Αποτελέσματα Αξιολόγησης Β’ Κύκλου Δράσης Wireless Hotspots
 

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 28.03.2006 η αξιολόγηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν από τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου της Δράσης “Wireless Hotspots”.

 

Συνολικά εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση 202 προτάσεις με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 5.920.328,19 ευρώ. Η δημόσια δαπάνη που θα διατεθεί για την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων ανέρχεται στο 50% του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού, δηλαδή στα 2.960.164,10  ευρώ.

 

Αναλυτικά τα έργα που υπάγονται στη Δράση φαίνονται στο συνημμένο αρχείο «Πίνακας Εγκεκριμένων Έργων B’ Κύκλου Δράσης Wireless Hotspots». 

 

Όπως φαίνεται και από το συνημμένο αρχείο «Στατιστικά Εγκεκριμένων Έργων B’ Κύκλου Δράσης Wireless Hotspots»:

§         ο μεγαλύτερος αριθμός έργων (99) θα υλοποιηθεί από επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Περιφέρεια Αττικής ενώ ακολουθούν οι Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης με 30 και 20 έργα αντίστοιχα σε κάθε Περιφέρεια.

§         ο μεγαλύτερος αριθμός έργων (68% επί συνόλου 202 έργων) θα υλοποιηθεί από επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και του κλάδου εστίασης (ξενοδοχεία – εστιατόρια), με συνολικά 138 έργα. Οι επιχειρήσεις του κλάδου αναμένεται να απορροφήσουν επίσης και το μεγαλύτερο μέρος (61% περίπου) της δημόσιας χρηματοδότησης.

§         η υλοποίηση των εγκεκριμένων έργων θα οδηγήσει στη δημιουργία 298 νέων wireless hotspots σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Η υλοποίηση του μεγαλύτερου αριθμού hotspots θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Αττικής με συνολικά 148 hotspots, ενώ ακολουθούν οι Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Κεντρικής Μακεδονίας με 36 και 30 hotspots αντίστοιχα.  

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/04/2006

 
 Σχετικά Αρχεία
Πίνακας Εγκεκριμένων Έργων Β' Κύκλου Δράσης Wireless Hospots
Στατιστικά Εγκεκριμένων Έργων Β' Κύκλου Δράσης Wireless Hotspots
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Για να διαβαστούν τα αρχεία τύπου PDF χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader, έκδοση 5.05 ή νεότερη. Για να αποκτήσετε τον Adobe Acrobat Reader μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Adobe στη διεύθυνση: http://www.adobe.com

 • Ορισμένα αρχεία είναι πιθανόν να έχουν συμπιεστεί (σε μορφή ZIP) για λόγους εξοικονόμησης χώρου. Για να αποσυμπιέσετε τα αρχεία αυτά απαιτείται ένα εργαλείο αποσυμπίεσης ZIP αρχείων όπως το WinZip. Μπορείτε να αποκτήσετε το WinZip στη διεύθυνση: http://www.winzip.com
 •  
   
   
   Μηχανή Αναζήτησης
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Copyright © 2006 Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. - All rights reserved