Αρχική Σελίδα / Περιεχόμενα / Υποδοχή Προτάσεων / Στατιστικά συμμετοχής του Β' Κύκλου της Δράσης Wireless Hotspots
 
 Γενικές Πληροφορίες
 
 Περιεχόμενα
 
 Σχετικά Links
 
 
 
Design & Powered by
CYBERCE S.A.
Στατιστικά συμμετοχής του Β' Κύκλου της Δράσης Wireless Hotspots
 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου της Δράσης Wireless Hotspots, υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα 225 προτάσεις από ισάριθμες επιχειρήσεις, συνολικού αιτούμενου προϋπολογισμού 13.828.281,05 ευρώ.

Όπως φαίνεται στους συνημμένους πίνακες, ο μεγαλύτερος αριθμός προτάσεων (112) προέρχεται από επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ ακολουθούν οι Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης (συμμετοχή 31 και 22 επιχειρήσεων αντίστοιχα από κάθε Περιφέρεια). Σημαντική συμμετοχή επίσης προήλθε από τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (16 και 12 προτάσεις αντίστοιχα) ενώ οι υπόλοιπες 32 προτάσεις προέρχονται από επιχειρήσεις που εδρεύουν στις υπόλοιπες 8 Διοικητικές Περιφέρειες της χώρας.

Αναφορικά με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στη Δράση, ο μεγαλύτερος αριθμός προτάσεων προήλθε από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο φιλοξενίας (ξενοδοχεία - εστιατόρια - ταξιδιωτικά γραφεία) με 164 προτάσεις. Σημαντική συμμετοχή επίσης προήλθε και από τον κλάδο της εκπαίδευσης, με 15 προτάσεις, ενώ 16 προτάσεις υποβλήθηκαν από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χονδρικό και το λιανικό εμπόριο. Οι υπόλοιπες 30 προτάσεις κατανέμονται ανάμεσα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους λοιπούς επιλέξιμους κλάδους της Δράσης.

Ο συνολικός αριθμός των hotspots που προτείνεται να υλοποιηθούν (διαφορετικά σημεία κάλυψης μέσω ασύρματου δικτύου) ανέρχεται στα 350 σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια. Η υλοποίηση του μεγαλύτερου αριθμού hotspots προτείνεται στην Περιφέρεια Αττικής με συνολικά 176 hotspots, ενώ ακολουθούν οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης (42, 37 και 30 hotspots αντίστοιχα).

Η υλοποίηση της Δράσης θα συνεχιστεί με τη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν από τις επιχειρήσεις.  

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/12/2005

 
 Σχετικά Αρχεία
Στατιστικά Στοιχεία Συμμετοχής Β' Κύκλου
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Για να διαβαστούν τα αρχεία τύπου PDF χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader, έκδοση 5.05 ή νεότερη. Για να αποκτήσετε τον Adobe Acrobat Reader μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Adobe στη διεύθυνση: http://www.adobe.com

 • Ορισμένα αρχεία είναι πιθανόν να έχουν συμπιεστεί (σε μορφή ZIP) για λόγους εξοικονόμησης χώρου. Για να αποσυμπιέσετε τα αρχεία αυτά απαιτείται ένα εργαλείο αποσυμπίεσης ZIP αρχείων όπως το WinZip. Μπορείτε να αποκτήσετε το WinZip στη διεύθυνση: http://www.winzip.com
 •  
   
   
   Μηχανή Αναζήτησης
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Copyright © 2006 Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. - All rights reserved