Αρχική Σελίδα / Περιεχόμενα / Κατάρτιση Συμβάσεων / Ολοκλήρωση Υπογραφής Συμβάσεων
 
 Γενικές Πληροφορίες
 
 Περιεχόμενα
 
 Σχετικά Links
 
 
 
Design & Powered by
CYBERCE S.A.
Ολοκλήρωση Υπογραφής Συμβάσεων
 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων μεταξύ της «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» και των επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στη Δράση «Wireless Hotspots». 

 

Η διαδικασία συμβασιοποίησης αφορά 148 έργα συνολικού προϋπολογισμού 10.299.611,95 €.

 

Συνολικά, η υλοποίηση των έργων θα οδηγήσει στη δημιουργία 411 νέων wireless hotspots (σημεία ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης) σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, αριθμό υπερδιπλάσιο των αρχικών στόχων της Δράσης.

 

Ο μεγαλύτερος αριθμός έργων (59,5% περίπου) θα υλοποιηθεί από επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και του κλάδου εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κ.ά.). Οι επιχειρήσεις του κλάδου αναμένεται να απορροφήσουν επίσης και το μεγαλύτερο μέρος (61% περίπου) της δημόσιας χρηματοδότησης.

 

Επίσης, στη Δράση συμμετέχουν επιχειρήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας, όπως εταιρίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, εκδοτικές επιχειρήσεις, ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα, δημοτικές επιχειρήσεις, διαγνωστικά κέντρα, ασφαλιστικές εταιρίες, κ.ά.

 

Η χρηματοδότηση θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εγκαταστήσουν wireless hotspots στους χώρους δραστηριοποίησής τους και να παρέχουν σε ένα σημαντικό αριθμό πελατών, συνεργατών, εργαζομένων, κ.ά., τη δυνατότητα ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Internet και σε ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών.  

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 26/05/2005

 
 Σχετικά Αρχεία
Αναλυτικό Δελτίο Τύπου
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Για να διαβαστούν τα αρχεία τύπου PDF χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader, έκδοση 5.05 ή νεότερη. Για να αποκτήσετε τον Adobe Acrobat Reader μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Adobe στη διεύθυνση: http://www.adobe.com

 • Ορισμένα αρχεία είναι πιθανόν να έχουν συμπιεστεί (σε μορφή ZIP) για λόγους εξοικονόμησης χώρου. Για να αποσυμπιέσετε τα αρχεία αυτά απαιτείται ένα εργαλείο αποσυμπίεσης ZIP αρχείων όπως το WinZip. Μπορείτε να αποκτήσετε το WinZip στη διεύθυνση: http://www.winzip.com
 •  
   
   
   Μηχανή Αναζήτησης
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Copyright © 2006 Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. - All rights reserved