Αρχική Σελίδα / Περιεχόμενα / Αξιολόγηση Προτάσεων / Αποτελέσματα Αξιολόγησης της Δράσης Wireless Hotspots
 
 Γενικές Πληροφορίες
 
 Περιεχόμενα
 
 Σχετικά Links
 
 
 
Design & Powered by
CYBERCE S.A.
Αποτελέσματα Αξιολόγησης της Δράσης Wireless Hotspots
 

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 25.01.2005 η αξιολόγηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν από τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο της Δράσης “Wireless Hotspots”.

 

Συνολικά εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση 197 έργα με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 11.968.290 ευρώ. Η δημόσια δαπάνη που θα διατεθεί για την υλοποίηση των έργων αυτών ανέρχεται στο 50% του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού, δηλαδή στα 5.984.145 ευρώ.

 

Αναλυτικά τα έργα που υπάγονται στη Δράση φαίνονται στο συνημμένο αρχείο «Πίνακας Εγκεκριμένων Έργων Δράσης Wireless Hotspots». 

 

Συνολικά, η υλοποίηση των εγκεκριμένων έργων θα οδηγήσει στη δημιουργία 474 νέων wireless hotspots σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, γεγονός το οποίο υπερκαλύπτει τους αρχικούς στόχους της Δράσης κατά 137%.

 

Όπως φαίνεται και από το συνημμένο αρχείο «Στατιστικά Στοιχεία Εγκεκριμένων Έργων Δράσης Wireless Hotspots», ο μεγαλύτερος αριθμός έργων (57% επί συνόλου 197 έργων) θα υλοποιηθεί από επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και του κλάδου εστίασης (ξενοδοχεία – εστιατόρια), με συνολικά 112 έργα. Οι επιχειρήσεις του κλάδου αναμένεται να απορροφήσουν επίσης και το μεγαλύτερο μέρος (62% περίπου) της δημόσιας χρηματοδότησης.

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 03/02/2005

 
 Σχετικά Αρχεία
Πίνακας Εγκεκριμένων Έργων Δράσης
Στατιστικά Στοιχεία Εγκεκριμένων Έργων Δράσης
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Για να διαβαστούν τα αρχεία τύπου PDF χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader, έκδοση 5.05 ή νεότερη. Για να αποκτήσετε τον Adobe Acrobat Reader μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Adobe στη διεύθυνση: http://www.adobe.com

 • Ορισμένα αρχεία είναι πιθανόν να έχουν συμπιεστεί (σε μορφή ZIP) για λόγους εξοικονόμησης χώρου. Για να αποσυμπιέσετε τα αρχεία αυτά απαιτείται ένα εργαλείο αποσυμπίεσης ZIP αρχείων όπως το WinZip. Μπορείτε να αποκτήσετε το WinZip στη διεύθυνση: http://www.winzip.com
 •  
   
   
   Μηχανή Αναζήτησης
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Copyright © 2006 Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. - All rights reserved