Αρχική Σελίδα / Περιεχόμενα / Υποδοχή Προτάσεων / Στατιστικά συμμετοχής στο Πρόγραμμα Wireless Hotspots
 
 Γενικές Πληροφορίες
 
 Περιεχόμενα
 
 Σχετικά Links
 
 
 
Design & Powered by
CYBERCE S.A.
Στατιστικά συμμετοχής στο Πρόγραμμα Wireless Hotspots
 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Wireless Hotspots, υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα 257 προτάσεις από ισάριθμες επιχειρήσεις, συνολικού αιτούμενου προϋπολογισμού 17.455.438 ευρώ.

Όπως φαίνεται στους συνημμένους πίνακες, ο μεγαλύτερος αριθμός προτάσεων (119) προέρχεται από επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ ακολουθούν οι Περιφέρειες Κρήτης και Κεντρικής Μακεδονίας (συμμετοχή 28 επιχειρήσεων από κάθε Περιφέρεια). Σημαντική συμμετοχή επίσης προήλθε από τις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Θεσσαλίας (16 και 15 προτάσεις αντίστοιχα) ενώ οι υπόλοιπες 51 προτάσεις προέρχονται από επιχειρήσεις που εδρεύουν στις υπόλοιπες 8 Διοικητικές Περιφέρειες της χώρας.

Αναφορικά με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα, ο μεγαλύτερος αριθμός προτάσεων προήλθε από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο φιλοξενίας (ξενοδοχεία - εστιατόρια - ταξιδιωτικά γραφεία) με 126 προτάσεις. Σημαντική συμμετοχή επίσης προήλθε και από τον κλάδο της εκπαίδευσης, με 49 προτάσεις, ενώ 31 προτάσεις υποβλήθηκαν από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χονδρικό και το λιανικό εμπόριο. Οι υπόλοιπες 51 προτάσεις κατανέμονται ανάμεσα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους λοιπούς επιλέξιμους κλάδους του Προγράμματος.

 

 

 

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/11/2004

 
 Σχετικά Αρχεία
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ WIRELESS HOTSPOTS
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Για να διαβαστούν τα αρχεία τύπου PDF χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader, έκδοση 5.05 ή νεότερη. Για να αποκτήσετε τον Adobe Acrobat Reader μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Adobe στη διεύθυνση: http://www.adobe.com

 • Ορισμένα αρχεία είναι πιθανόν να έχουν συμπιεστεί (σε μορφή ZIP) για λόγους εξοικονόμησης χώρου. Για να αποσυμπιέσετε τα αρχεία αυτά απαιτείται ένα εργαλείο αποσυμπίεσης ZIP αρχείων όπως το WinZip. Μπορείτε να αποκτήσετε το WinZip στη διεύθυνση: http://www.winzip.com
 •  
   
   
   Μηχανή Αναζήτησης
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Copyright © 2006 Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. - All rights reserved